Intialaista päähierontaa ja muita ihania hoitoja Turussa

Hierontastudio Green Apple tarjoaa kattavan hoitovalikoiman tukemaan sekä kehon että mielen hyvinvointia. Palveluihin kuuluvat intialainen päähieronta, imukuppihieronta sekä korvakynttilähoito. Valikoimissa on lisäksi erilaisia ravintolisiä ja hyvinvointituotteita. Toimipiste sijaitsee Turussa, vain 2 kilometrin päässä kauppakeskus Skanssista. Ota yhteyttä ja varaa itsellesi aika hoitoon! 

Soita ja varaa aikasi jo tänään!

Kysy lisää vaihtoehtohoidoista tai muista palveluista, vastaan mielelläni. Toimipisteeni sijaitsee hyvällä paikalla Turussa, vain 2 kilometrin etäisyydellä Skanssin kauppakeskuksesta. Voit tilata hoitoja myös yrityskäynneille tai hemmottelutapahtumiin Turun seudulla.

Ajanvaraus ja tiedustelut puh. 0400 800 913, arkisin klo 9 – 19.

Intialainen päähieronta rentouttaa ja lievittää stressiä

päähieronta

Auttaa rentoutumaan ja vapautumaan arjen stressistä. Elvyttää tehokkaasti päänahan ja niska-hartiaseudun verenkiertoa. Verraton apu päänsärkyyn, migreeniin sekä unettomuuteen! Päähierontaa tehtäessä asiakas istuu vaatteet päällä rentona tuolilla, taustalla soi yleensä rauhallinen musiikki. Hoidossa käsitellään niska-hartia-alue ja käsivarret, jonka jälkeen keskitytään pään perusteelliseen hierontaan. Lopussa tehdään rentouttava kasvojen sively ja käsitellään korvien akupisteet.

Imukuppihieronta tehoaa lihasjännitykseen ja kramppeihin

imukuppihieronta

Imukuppihieronta auttaa todella tehokkaasti poistamaan lihasjännitystä ja kramppeja. Hoito tehdään liu´uttamalla kumisia imukuppeja voidellulla iholla, näin saadaan verenkierto ja aineenvaihdunta vilkastumaan ja tästä seuraa rentouttava lämmöntunne useiksi tunneiksi jälkeenpäin. Voidaan yhdistää myös klassiseen hierontaan hoidettaessa esim. selkää, niska-hartia-aluetta, käsivarsia tai jalkoja. Hyvä apu urheilussa kipeytyneiden lihasten huoltoon. Erittäin tehokas apu selluliitin poistossa!

Korvakynttilähoito

imukuppihieronta

Korvakynttilähoito tehdään mukavasti kylkimakuulla. Ontto korvakynttilä kierretään korvakäytävän suulle ja sytytetään palamaan n. 10 min ajaksi. Liekin synnyttämä kevyt alipaine hieroo hellästi tärykalvoa. Hoito voi helpottaa nenän kautta hengittämistä, vähentää tinnitusta korvissa tai estää korvien lukkoon menon ja kivut lentomatkalla. Hopi-mehiläisvahakynttilöillä tehtyyn hoitoon yhdistyvät korvien akupisteiden hieronta, kevyt päähieronta ja rentouttava kasvojen sively.

 

Hyvinvointituotteet

Hoitolassa on myynnissä hyvinvointia ylläpitäviä ravintolisiä ja luontaistuotteita. Tuotevalikoimiin kuuluvat yleisimmät vitamiinit, kivennäis- ja hivenaineet sekä öljykapselit. Apua löytyy myös ruuansulatus- ja verenkierto-ongelmiin sekä lihas- ja nivelkipuihin, unohtamatta flunssa- ja allergiaoireiden hoitoa.  

  • Natura Median ja Aboa Medican ravintolisät ja luontaistuotteet

Klikkaa kuvia suuremmaksi!