Intialaista päähierontaa ja muita ihania hoitoja Turussa

Hierontastudio Green Apple tarjoaa kattavan hoitovalikoiman tukemaan sekä kehon että mielen hyvinvointia. Palveluihin kuuluvat intialainen päähieronta, imukuppihieronta, vyöhyketerapia sekä korvakynttilähoito. Valikoimissa on lisäksi erilaisia ravintolisiä, hyvinvointi- ja ihonhoitotuotteita. Toimipiste sijaitsee Turussa, kauppakeskus Skanssin läheisyydessä. Ota yhteyttä ja varaa itsellesi aika hoitoon! 


Intialainen päähieronta rentouttaa ja lievittää stressiä

päähieronta

Auttaa rentoutumaan ja vapautumaan arjen stressistä. Elvyttää tehokkaasti päänahan ja niska-hartiaseudun verenkiertoa. Verraton apu päänsärkyyn, migreeniin sekä unettomuuteen! Päähierontaa tehtäessä asiakas istuu vaatteet päällä rentona tuolilla, taustalla soi yleensä rauhallinen musiikki. Hoidossa käsitellään niska-hartia-alue ja käsivarret, jonka jälkeen keskitytään pään perusteelliseen hierontaan. Lopussa tehdään rentouttava kasvojen sively ja käsitellään korvien akupisteet.


Imukuppihieronta tehoaa lihasjännitykseen ja kramppeihin

imukuppihieronta

Imukuppihieronta auttaa todella tehokkaasti poistamaan lihasjännitystä ja kramppeja. Hoito tehdään liu´uttamalla kumisia imukuppeja voidellulla iholla, näin saadaan verenkierto ja aineenvaihdunta vilkastumaan ja tästä seuraa rentouttava lämmöntunne useiksi tunneiksi jälkeenpäin. Voidaan yhdistää myös klassiseen hierontaan hoidettaessa esim. selkää, niska-hartia-aluetta, käsivarsia tai jalkoja. Hyvä apu urheilussa kipeytyneiden lihasten huoltoon. Erittäin tehokas apu selluliitin poistossa!


Vyöhyketerapia tasapainottaa ja rentouttaa

vyöhyketerapia

Kokonaisvaltainen hoitomenetelmä, jossa käsitellään jalkateriä, käsiä sekä korvalehtiä. Jalkapohjasta, kämmenestä ja korvalehdestä löytyy heijastealue eli vyöhyke kehon kaikille osille; elimille, lihaksille ja luille. Näitä alueita painellaan sormilla tai vyöhykepuikolla ja täten vaikutetaan kyseisten kehon osien toimintaan hermoratoja pitkin.

Vyöhyketerapia on hyvin rentouttava ja kehoa tasapainottava hoito. Yleisimmin hoidettuja vaivoja ovat ruuansulatusongelmat sekä erilaiset kiputilat, kuten niska/hartia/selkäkivut ja iskiasvaivat. Hyviä tuloksia on saatu myös hormonaalisten vaivojen, turvotuksen, stressin ja unettomuuden hoidossa.


Korvakynttilähoito

Korvakynttilähoito

Korvakynttilähoito tehdään mukavasti kylkimakuulla. Ontto korvakynttilä kierretään korvakäytävän suulle ja sytytetään palamaan n. 10 min ajaksi. Liekin synnyttämä kevyt alipaine hieroo hellästi tärykalvoa. Hoito voi helpottaa nenän kautta hengittämistä, vähentää tinnitusta korvissa tai estää korvien lukkoon menon ja kivut lentomatkalla. Hopi-mehiläisvahakynttilöillä tehtyyn hoitoon yhdistyvät korvien akupisteiden hieronta, kevyt päähieronta ja rentouttava kasvojen sively.


Tilaa saunailtaasi mukavaa ohjelmaa

Järjestän ryhmille ohjattua saunahunajahierontaa.

Katso lisää

hunajahierontaa green apple hunajahoitoa Green Applesta


Tuotteet hyvinvointiin ja ihonhoitoon

Tuotteet hyvinvointiin ja ihonhoitoon GreenApple Turku

Hoitolassa on myynnissä hyvinvointia ylläpitäviä ravintolisiä ja luontaistuotteita. Tuotevalikoimiin kuuluvat yleisimmät vitamiinit, kivennäis- ja hivenaineet sekä öljykapselit. Apua löytyy myös ruuansulatus- ja verenkierto-ongelmiin sekä lihas- ja nivelkipuihin, unohtamatta flunssa- ja allergiaoireiden hoitoa.  

  • Natura Median ja Aboa Medican ravintolisät
  • Aloevera-ihonhoitotuotteet
  • Laveran hiustenhoitotuotteet
  • Hanhenmunat, eli ranskalaiset luonnonsaippuat

Soita ja varaa aikasi jo tänään!

Kysy lisää kuumakivihieronnasta, vyöhyketerapiasta tai muista palveluista, vastaan mielelläni. Toimipisteeni sijaitsee hyvällä paikalla Turussa, lähellä Skanssin kauppakeskusta. Voit tilata hoitoja myös yrityskäynneille tai hemmottelutapahtumiin Turun seudulla.

Ajanvaraus ja tiedustelut puh. 0400 800 913 arkisin klo 8 – 20.